Bliv inspireret til at indrette med plankeborde

Plankeborde er et hit i de danske hjem. Der er ingen tvivl om, at det er en trend der er kommet for at blive. Med et massivt plankebord opnås en stabil siddeplads, til spisning, sociale sammenkomster eller måske endda til dagens opgaver på hjemmekontoret.

Der er mange muligheder når det kommer til plankeborde og et af de helt unikke løsninger er Rivertable plankeborde. Sammensæt dit Rivertable plankebord efter dine ønsker til indretningen og få et unikt solidt epoxybelagt plankebord i hjemmet.

Rivertable plankeborde er en unik og holdbar løsning

Rivertable plankeborde har fået deres navn, da det i udseendet er sammenligneligt med en flod der løber ned langs bordpladen og mellem plankerne. Som oftest er det en epoxybelagt løsning der har strejf af blålige og hvide nuancer, for at opnår et lækkert og flodlignende udtryk.

Den unikke løsning til et plankebord, skaber en helt klar stemning i din indretning og er en løsning der er holdbar. Udover massive træplanker der danner grundlag for bordpladen, er der tilført nuancer af de ønskede farver, hvorefter det er belagt med den glansfulde og yderst holdbare epoxy. Epoxy er nemt at rengøre og bevarer træets som nyt, uden behov for vedligeholdelse. Du kan altid polere epoxyen op igen, hvis du ønsker at det skal skinne som nyt.

Hvis der alligevel skulle opstå skader i det hårdføre epoxy, kan det nemt repareret. En løsning til dig der ønsker et unikt design og en mere eller mindre vedligeholdelsesfri holdbar løsning.

Skab dit helt eget møbel med et Rivertable plankebord

Der er uendelige muligheder for træsorter, farver og understel eller ben til dit plankebord. Vælg sælg træsort og tilfør derefter de farvenuancer der passer til din indretning i hjemmet. Du kan selv bestemme hvilke materialer og farver du ønsker at sammensætte og derfor vil et Rivertable plankebord kunne passe ind i enhver indretning.

De plankeborde kan opstilles på lige præcis det bordstel du ønsker, for at understrege designet efter dine tanker om det perfekte design. Prisen er værd at give, for et plankebord der holder hele livet og som vil sætte et unikt præg på din indretning.

Sammensæt dit Rivertable plankebord med de helt rette stole

Sammen med dit Rivertable plankebord, bør tilføres de helt rette siddepladser. Der er mulighed for at style indretningen med plankebordet op eller ned, afhængigt af hvilke stole du sammensætter sammen med.

Kig på omgivelserne i dit hjem, bemærk farver og materialer og tænk dit plankebord sammen med de helt rette stole. Skab eventuelt et råt look med industrielle siddepladser eller give det plankebord et yderligere elegant løft, ved at tilføre stilrene spisestole, hvor benene eventuelt matcher understellet på plankebordet.