No Thanks

Karse er noget vi alle kender, nok især fra barndommen, hvor diverse karsedyr er lavet.

Vi elsker også karse, både at lave det, men bestemt også spise det.  Det er meget nemt at lave, og det tager få dage, så kan du pynte din æggemad med det skønneste karse.

For at så karse skal du kun bruge, karsefrø (De kan købes i diverse supermarkeder) vat eller en rondel. Vand og en beholder ,der er vandtæt. Vi har valgt at bruge bubble standing med stor åbning. Find den her: https://aboutformandfunction.dk/collections/bubbles-standing/products/plant-bubble-amber-805550a

5 skridt til et fint grønt drys: 

  • Placer dit vat i din beholder
  • Væd vattet igennem med vand
  • Drys et fint lag karsefrø
  • Sørg for at vattet er fugtigt hele tiden
  • Afvent et par dage

Når karsen er vokset et par centimeter, kan den nydes på maden og evt. bruges som pynt på bordet – velbekomme