No Thanks

Glas er smukt, især i kombination med vand - refleksionerne er helt særlige når lyset rammer. Dog vil der altid være rengøring forbundet med glas, vand og planter.

Vi giver jer her vores tips til at holde vores glasvaser fra About Form And Function rene og pæne.

Vores design:

Glasset er lavet af den stærke glastype borosilikatglas, der er den samme type glas som man bruger til at lave laboratorieudstyr i, fx reagensglas og kolber.

Det betyder, at farverne IKKE falmer eller går af ved brug, da vores glas er gennemfarvet.

Denne kvalitet af glas kan derfor også holde til at blive gjort rent med syre/base holdige produkter som fx eddikesyre. Du kan også bruge kogende vand til rengøring, hvilke glasset også kan holde til. I princippet kan vores vaser fra About Form And Function sagtens tåle at komme i opvaskemaskinen, men vi anbefaler det ikke, da det kan støde ind i andre ting. Borosilikatglas er super stærkt, men det er stadig glas og kan derfor også gå i stykker ved fx slag.

Easy peasy med About:

Bruger du almindeligt vand fra hanen, så gøres produkterne nemt rene med almindelig opvaskemiddel, men har du fået genstridige kalkrande, er det en fordel at bruge almindelig husholdningseddike. Her kan du evt. lægge dem i ”blød” i en balje i en times tid, så kalken løsner sig bedre.

Hæld lige dele vand og eddike i din Flower -eller Plant bubble eller din Flower tube, vent et stykke tid og gnid på kalkranderne. Man kan med fordel bruge en gammel tandbørste til at komme ned i boblerne med.

Gentag om nødvendigt proceduren. Eller lad din vase stå med eddikevand i natten over eller mens du er på arbejde.

Se VIDEO: 

 

Slip helt for kalkrande:

Hvis du helt vil undgå kalkrande, kan man bruge demineraliseret vand eller koge vandet inden brug, på den måde fjernes kalken fra vandet og vil dermed ikke sætte sig på glasset.