No Thanks

I de sidste par dage har det været fantastisk vejr med masser af sol,  dog er vejret stadig en smule køligt. Når vinden stadig er kold, og det kun er lunt i den direkte sol, så er vi vilde med at bruge Flower tube vaserne til forårsgrene. Så kan vi nyde forårets komme inden døre. Det er også en god måde at have et hyggeligt familie projekt på. Så tag familien under armen og tag i naturen og klip grene, så du også kan nyde foråret indenfor.

Her i marts står de fleste grene og buske på spring med spændte knopper og blomster. Tager du dem med indenfor, vil de løbet af kort tid, springe ud og lyse rummet op.

Nærmest alle slags grene vil pynte inde, men her er lidt af vores favoritter med de skønneste knopper:

  • Kirsebærgren, hvid og lyserød
  • Magnolia
  • Mirabelle (duftende)
  • Syren
  • Forsytia
  • Gæslinger fra piletræet

 

Små tips:

Klip gerne dine grene med en skarp saks og lav et rent skråt snit. Hvis man knækker grenen af, vil man mindske evne til at suge vand.

Når grenene er kommet ind, så stil dem i lunkent vand. Vandet skal skiftes cirka hver anden dag, så det ikke rådner.

Du forlænger levetiden ved at stille grenene køligt om natten.

Her ser du en de delikate mirabelleblomster i en af vores Rose Flower tubes

 

 

Farvet glas:

Farvet glas kan noget særligt i indretningen - det giver lethed og smukke skyggespil i solen. Det giver indretningen masser af personlighed - både sammen i miks af vaser og nips, men også med de blomster eller grene man vælger at style dem med.

Vaserne fra Studio About fåes i forskellige farver, bl.a smoke, cyan, green, rose, amber mfl. det er nemt at finde nogle der passer til din indretningsstil, og til det udtryk du ønsker.