Få rettet dine tænder i rolige og flotte omgivelser

Det estimeres, at omkring 10% af Danmarks befolkning lider af tandlægeskræk. Dette forårsager blandt andet, at mange ikke får rettet sine tænder uanset om det er på grund af skævheder, mellemrum eller noget helt tredje. Ikke desto mindre kan det betyde rigtig meget for ikke blot ens tænders sundhed, men også ens selvværd, hvis man får foretaget en tandretning.

Gør det lettere med invisalign

Ønsker man at få foretaget en tandretning uden at skulle have togskinner eller andre former for traditionelle tandbøjler, så er invisalign højst sandsynligt svaret. Der kan selvfølgelig være situationer, hvor den klassiske togskinne-bøjle er nødvendig, men ved mindre skævhed i eksempelvis fortænder, så kan invisalign klare det.

Invisalign er et en nærmest usynlig skinne, der bruges alle døgnets timer, undtagen når man spiser og børster tænder. Skinnen er lavet af et stærkt termoplastisk materiale, der jævnligt bliver reguleret, så tænderne retter sig ind på den ønskede plads. Denne type tandreguleringsbøjle er samtidig ideel, hvis man har tandlægeskræk. Selvom man jævnligt skal gå til kontrol hos sin tandlæge for at tjekke, at invisalign fremviser det ønskede resultat, så skal man ikke være bekymret for de ubehageligheder traditionelle bøjler kan medføre.

Fordele ved invisalign

Udover at invisalign nærmest er usynlig på ens tænder, så findes der også en række andre fordele ved denne type tandregulering, hvis man ønsker at få foretaget en tandretning. Læs med herunder.

Invisalign er henvendt til alle aldersgrupper

Mange traditionelle bøjler er typisk tilegnet børn, men det betyder ikke, at man som voksen kan opleve situationer, hvor man ser sig nødsaget til at få foretaget en tandretning. Dette kan gøres ved hjælp af invisalign og fordi det er en usynlig bøjle er det en særlig populær løsning blandt unge.

Kan tages ud ved behov

Modsat en traditionel togskinne-bøjle, kan invisalign tages ud ved behov. Det er derfor muligt at både spise og børste tænder uden at have bøjlen i munden, hvilket sikrer, at der ikke sidder irriterende rester i hverken tænderne eller bøjlen.

Ingen eller milde smerter

Statistisk set er risikoen for at opleve slemme smerter meget begrænset, når man benytter sig af invisalign ved en tandretning. Derfor er invisalign en attraktiv løsning for de fleste, uanset om man lider af tandlægeskræk eller ej.

Tandretning med hjælp fra kompetent personale

Ønsker man at få foretaget en tandretning ved hjælp af invisalign, bliver man typisk tilknyttet et dedikeret og specialiseret invisalign team, der udelukkende foretager tandreguleringsbehandlinger. I samarbejde med et stærkt hold af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er man altid i gode hænder, uanset hvilken behandling man har behov for.

Bevidstheden om, at nogle lider af tandskræk gør også, at der bliver lagt ekstra vægt på at sikre patienten en god og smertefri oplevelse. Derfor benyttes der også topmoderne maskiner og udstyr, der kan hjælpe med at udføre de bedste løsninger, heriblandt invisalign.

Selvom invisalign typisk er henvendt mod den ældre aldersgruppe, så er det vigtigt at have in mente, at behovet for at få udført en tandretning typisk opstår i barndommen, hvor tænderne vokser og udvikler sig. I den forbindelse sker der ofte det, at der opstår uønskede mellemrum og skævheder. Nogle gange går disse i sig selv igen i takt med, at man bliver ældre, men andre gange kan muligheden for at få foretaget en behandling være at foretrække. Her kan professionel tandregulering for børn være en nødvendighed og er man selv i gang med at få foretaget en tandretning, er der noget trygt og overkommeligt ved at forældre og børn kan blive behandlet hos én og samme klinik.