Fuldend indretningen med det rette valg af hylder

Hylder er en integreret del af ethvert hjem, kontor eller butik. De kan give dig ekstra opbevaringsplads eller kan endda indbygges i rummets struktur for at skabe en figurativ passage. Reoler har en række forskellige anvendelser til erhverv såvel som til personlig brug. Det grundlæggende i en hylde er naturligvis det samme. De er alle designet til at holde ting, dekorationer, nips med videre, men designet og konstruktionen af ​​hver hylde vil variere afhængigt af hvilken type hylde det er. Der findes nemlig et væld af hylder, og denne artikel vil du vi give en kort oversigt over, hvad du kan finde derude. De mest almindelige typer hylder er følgende:

Væghængte hylder

Væghængte hylder er de mest almindelige hylder, der giver en stor mængde ekstra opbevaring på en lille mængde plads. Væghængte hylder er pladsbesparende og nemme at installere og fjerne. Det kræver typisk ikke andet end en boremaskine og de rette skruer/rawplugs for at sætte en væghængt hylde op.

Hængende hylder

Hængende hylder minder meget om væghængte hylder og giver en stor mængde ekstra opbevaring på en lille mængde plads. Hængende hylder er også pladsbesparende, men kan være lidt sværere at installere, da deres design kræver, at du er mere omhyggelig med at sikre dig, at den bærende væg kan holde til belastningen, som kan være større grundet hængende hylders typiske design.

Drop-in hylder

Drop-in hylder findes normalt i køkkenskabe eller andre skabe, hvor du ønsker at skabe ekstra opbevaringsplads. Drop-in hylder skaber et rum, som du kan opbevare varer eller andet i uden egentlig at fylde noget. Drop-in hylder giver dig ganske enkelt mulighed for at skabe flere rum i dine skabe eller reoler.

Svævehylder

Svævende hylder er en type vægmonteret hylde, som ikke har nogen synlige beslag; den ser ud til at simpelt hen at svæve på væggen. Svævende hylder er gode til små rum, hvor du ikke ønsker at se nogen tegn på hylden, som for eksempel på børne- eller teenageværelset.

Værktøjspaneler

Værktøjspaneler findes normalt i industrielle- eller værkstedssituationer, men kan også findes i hjemmeboligens garage, værksted eller skur. Værktøjspaneler er meget enkle og kan bruges til at opbevare værktøj, tilbehør eller enhver anden genstand, som du ønsker at hænge herfra. Værktøjspaneler er typisk produceret i hårdføre materialer, hvadend der er tale om massivt træ af en hård sort eller lakeret metal, og disse kan typisk holde dig mange år.

Skohylder

Skohylder er lavet til at hænge sko op på en væg. De er normalt længere end almindelige hylder, hvadend du måler i højden eller i bredden, sådan at der er plads til at udstille samtlige sko. Denne type hylde kan ligne en traditionel hylde, men den kan også være udformet mere minimalistisk af to ’skinner’ i træ, wire eller plastik, hvorpå skoens hæl og front kan hvile.