Sådan gør du din have klar til sommer

Dansk sommer inviterer mange danskere ud i haven. Det kan være for at grille om aftenen, til havefester eller bare for at nyde det gode vejr. Fordi så meget af sommeren er fokuseret på haven, er det en god ide at få styr på haven, inden vejret bliver alt for godt. Her kan du læse mere om, hvordan du gør din have klar til sommeren.

Få styr på myrer

At sidde i et myrebo er ikke den rareste oplevelse, og det er heller ikke rart at blive invaderet af dem om sommeren, om det så er indenfor eller udenfor. Hvis du oplever problemer med myrer om sommeren, så kan du overveje at investere i ordentlig behandling. Med professionel bekæmpelse af myrer får du en effektiv behandling, som giver et myrerfrit hjem. Så slipper du for at bekymre dig om myrer, når du sidder og nyder din aftensmad i haven.

Plant blomster og grøntsager om foråret

Hvis du gerne vil have en frodig have med blomster og køkkenhave, så skal du ud i haven inden sommeren begynder. Tidlig forår er som regel den bedste tid på året at begynde at plante nye ting i haven. Det giver også dine nye planter tid til at vokse sig store og flotte, når sommerferien begynder. Udover at kunne nyde synet af flotte blomster, når du er i haven, så kan du også nyde dine egne grøntsager, hvis du begynder en køkkenhave. Sommeren er sæsonen for frisk frugt og grønt, og det bliver kun mere lækkert af at være fra egen have. Udover at være flotte og dekorative, så er planter og blomster også godt for dyrelivet i din have. Det er især insekter og bier, som nyder godt af flere blomster.

Gør dine havemøbler rene

Mange vælger at have deres havemøbler stående ude hele året, men det kan betyde, at der opbygges snavs og alger på ens møbler. Hvis du gerne vil undgå at dit lyse sommertøj bliver plettet, når du sidder ned, så kan det være en god ide at rengøre dine havemøbler, når du begynder at kunne sidde udenfor. En højtryksrenser er en nem og effektiv måde at fjerne jord og alger på uden at skulle bruge hårde rengøringsmidler. Du kan købe en tilslutning til din vandslange, så du kan bruge den som højtryksrenser.