Derfor skal du dyrke dine egne feminiserede skunkfrø

Mange af os elsker naturen. Og for dem af os hvis bolig omfatter et udeareal, findes der nærmest ikke noget bedre end at gå og pusle i haven. Havearbejde kan godt være en hård tjans, men da der typisk nærmest er noget terapeutisk ved at stikke hænderne i mulden, plante, dyrke og se noget gro, er arbejdet som regel det hele værd. Der findes rigeligt med frø, du kan plante i din have. Og der er også flere grunde til, at du bør overveje at dyrke dine egne feminiserede skunkfrø.

Hvad er feminiserede skunkfrø?

Cannabis findes i to grundlæggende former. Hvor hash er et presset produkt, dækker betegnelsen marihuana eller alternativt skunk og over løse blade eller topskud.
Cannabis er en tvebosort, og dét betyder, at den både kan avle hun- og hankønnede planter. Som udgangspunkt er der altså 50% sandsynlighed for, at du får en hunkønnet plante, når du dyrker cannabis, men i dag kan du også plante feminiserede skunkfrø og dermed markant forhøje sandsynligheden for fremvæksten af hunkønnet cannabis.

Hvilke fordele har feminiserede skunkfrø?

Årsagen til, at flere og flere mennesker er begyndt at foretrække feminiserede skunkfrø fremfor almindelige skunkfrø, er, at hunkønnede cannabisplanter generelt set producerer de flotteste og mest kraftfulde topskud. Når du køber og planter feminiserede skunkfrø, er der hele 99,99% sandsynlighed for, at også dine planter bliver hunkønnede.
Lyder de feminiserede skunkfrø som noget for dig? Vi har alt i cannabisfrø på Sensimilla.

Hvordan dyrker jeg feminiserede skunkfrø?

Hvis du er vant til at gå i haven, er du sikkert allerede opmærksom på, at vedligeholdelsen af planter kræver tid og energi. Når du planter noget nyt, er det typisk essentielt, at du har helt styr på, hvordan den givne plante skal passes, og dét gør sig også gældende, når du planter feminiserede skunkfrø. Mange cannabis-planter vokser betydeligt i størrelsen i løbet af deres levetid, og derfor er det altafgørende, at du som det første sikrer dig, at du har nok plads til planterne. Det kan også være en god idé at læse op på den form for frø, du vælger, så du kan sørge for ay give dine planter netop den opmærksomhed, som de har brug for. Slutteligt skal du naturligvis have fat i noget god gødning. Vi har de bedste priser på Biobizz gødning i Danmark .