Udendørs cannabis dyrkning: det skal du vide

Det bliver mere og mere populært at dyrke cannabis udendørs. Dette gælder især blandt unge, der ønsker at eksperimentere under trygge og genkendelige forhold. Står du lige nu overfor en større udendørs cannabis dyrkning, ved du med sikkerhed allerede, hvor mange forskellige ting, der skal overvejes og holdes styr på. Du skal blandt andet have kendskab til de rette frø samt brugen af den rette mængde gødning. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en komplet guide med alt det, du skal vide om udendørs cannabis dyrkning.

Valg af frø

Det første du skal gøre, når du ønsker at påbegynde dyrkning af cannabis udendørs, er at vælge dine frø. Det er altafgørende, at du vælger de rette frø, da det er disse, der i sidste ende skal resultere i fremragende cannabis. Du kan vælge at sætte dine valgte frø direkte i jorden, eller du kan vælge at forspire dem indenfor. Det er 100 procent op til dig at vælge, hvilken metode, der passer dig og din dyrkning bedst. Der er flere forskellige muligheder! Fokuser altid på at vælge de rette udendørs cannabisfrø frø. Find blandt andet et Kæmpe udvalg af skunkfrø på Sensimilla.

Med eller uden gødning?

Nogle ønsker at dyrke cannabis udendørs med gødning, mens andre ønsker at gøre det på den naturlige måde uden gødning. Det er som udgangspunkt op til dig selv at vælge, hvilken metode, der passer bedst til dig og din dyrkning af cannabis. Er du nybegynder indenfor feltet, kan det være en god ide at gøre brug af gødning under dine første mange forsøg. Gødning er ikke din fjende, men i stedet din hjælpende hånd. En god gødning kan uden tvivl skabe den bedste cannabis!

Hvis du ønsker at gøre brug af gødning til din udendørs dyrkning af cannabis, kan du finde Stort udvalg af gødning på Homegrow.

Den rette høsttid

En af de mest spændende tider under en cannabis dyrkning er, når cannabisplanten enten kan høstes og afprøves. Tiden op til denne høsttid er der dog flere forskellige ting, du skal være opmærksom på. Du skal blandt andet være opmærksom på, om der gror mug på planten. Derudover skal du være opmærksom på, om cannabisplanten har de rette temperaturer. Har den ikke det, kan du ikke være sikker på, at den er klar til at blive høstet.

Der er altså mange forskellige ting, du skal huske, når du ønsker at dyrke udendørs cannabis!