Indret hjemmet med Greige vægmaling

Grå vægfarve, Beige vægfarve, eller noget midt imellem? Gå med Greige, og få det bedste fra to verdener; Den stilrene grå og de varme og hyggelige jordfarver, som passer perfekt ind i det skandinaviske varme og naturlige look. Farven er hverken helt grå eller helt beige, men er en perfekt harmoni lige midt imellem. De Greige farver har et dæmpet udtryk, som kan opleves som ”beskidt, men stadig lækker”. Desuden har farven et relativt højt indhold af den røde farve, som skaber en lun oplevelse af farven.

Grå vægfarve, Beige vægfarve, eller noget midt imellem?

Det siges, at grå er den nye hvid, og denne har da også været uhyre populær i de danske hjem de seneste år. Den grå farve er neutral, og spænder vidt fra en hel lys og sart grå som får rummet til at syne større, og helt over i mørke koksgrå og næsten sorte toner, som skaber kontrast og giver et strømlinet look i din bolig.

Skab et jordnært udtryk med Greige Vægmaling

En anden trend som har vundet frem, er at bringe naturens jordfarver ind i hjemmet. Men er du ikke helt til brune og beige vægge, kan du overveje at knække farven over i tonen Greige, og få det bedste fra to verdener; Den stilrene grå og de varme og hyggelige jordfarver, som passer perfekt ind i det skandinaviske varme og naturlige look. Farven er hverken helt grå eller helt beige, men er en perfekt harmoni lige midt imellem. De Greige farver har et dæmpet udtryk, som kan opleves som ”beskidt, men stadig lækker”. Desuden har farven et relativt højt indhold af den røde farve, som skaber en lun oplevelse af farven.

De varme, brune toner bløder farven op, samtidig med at du bevarer det stilrene udtryk som den grå vægfarve giver dig. Farven passer desuden smukt ind i langt de fleste skandinaviske hjem, og går super flot sammen med langt de fleste mættede kontrastfarver. Dog er det væsentligt at have in mente, at hvis du vil anvende hvid som kontrastfarve, skal det være en KRIDHVID, ellers risikerer du at slutresultatet kommer til at se beskidt ud. Se vores guide til valg af kontrastfarver i din indretning her.

En anden fordel ved at anvende Greige i dit hjem er, at den passer perfekt sammen med alle de andre naturlige elementer i dit hjem, eksempelvis hvis du har træmøbler eller trægulve.

Hvilket udtryk skal din bolig have?

Din boligs udtryk styres ikke kun af farve og størrelse på rummene, men også væggenes beskaffenhed. Der er stor forskel på hvilket udtryk du opnår, alt efter om dine vægge er helt glatte med filt, eller om der er savsmuldstapet eller en anden struktur.

Mat og stilrent

Helt glatte vægge som males med ensartet mat vægmaling, giver det mest rolige look. Se eksempelvis vores Dekobase i farven Dust eller Cappuccino, som efterlader væggen med et smukt fløjlsblødt og roligt udtryk. Vores ekstremt dækkende vægmaling i farven #Close som Mascha Vang har tonet til sit eget hjem, giver ligeledes et smukt og roligt mat udtryk i dit hjem.

Struktur og Råhed

Vægge med struktur vil stadig afspejle jordfarvernes beroligende effekt, men samtidig vil en struktureret væg fremstå mere rustik og rå. Prøv eksempelvis at lave en Greige glimmervæg med vores glimmermaling Mystic i farven Galaxy. Det endelige resultat skaber en vild glimmervæg, som på afstand får et metallisk og industrielt look. Er du ikke til glimmer, men stadig vild med et rå og industrielle look, er vores betonmaling i farven Mount Everest måske noget for dig. Med betonmaling kan du let skabe rustikke detaljer i dit hjem, og når væggen er færdig, fremstår den helt mat og fløjlsblød, og understreger de rolige jordfarver.

Raffineret og eksklusivt

Du kan endeligt vælge at male væggen med en maling med satin- eller sandeffekt, hvilket giver et herskabeligt og raffineret udtryk i rummet. Hos Gebenna fører vi et bredt udvalg af effektmalinger som skaber netop disse raffinerede udtryk. Overvej vores Moonlight guldmaling med en brun dekobase under – du vil opnå en smuk dekorativ væg, med en tredimensionel skyggeeffekt som minder om synet af en fuldmåne. Med vores Let’s Shine glimmermaling i farven Macau eller Valletta kan du ligeledes skabe en væg med en fin og subtil glimmereffekt, som først ses når lyset skinner på væggen. Ønsker du at opnå trendy effekter der syner som kalkmaling? Så prøv vores Royal Silk i nuancen Earth

Køb Greige vægmaling hos Gebenna.com

Hos Gebenna har vi et væld af dekorative produkter i greige nuancer, og leder du efter greige vægmaling, kan du også finde det her!