Indret hjemmet med smukke abstrakte malerier

Her kommer et lille blogindlæg om hvordan man kan krydre hjemmet med nogle fede abstrakte malerier. Abstrakte malerier er rigtig moderne og kan være med  til at give hjemmet en følelse af elegance og vise gæster i hjemmet at man interesserer sig for kunst.

I indlægget her, vil jeg uddybe hvorfor det lige netop er abstrakte malerier man skal vælge frem for andre typer af malerier.

 

Hvorfor vælge et abstrakt maleri?

Der findes mange typer for malerier som man kan bruge i sin indretning i hjemmet. Er du på jagt efter noget nyt kunst til væggen eller ønsker du at binde resten af indretningen sammen med hjælpe fra et flot maleri.

Abstrakt kunst har været specielt populært siden slutningen af det 20. århundrede og det har længe været et fast ophæng i hjemmet. Dette skyldes at det abstrakte er oplagt til at starte samtaler og fordybelser i hjemmet. Når man får gæster i hjemmet kan man bruge malerier som et samtaleemne, hvor gæster og vært kan dele holdningen og opfattelser som ses i malerier.

 

Abstrakte malerier leger også tit med former og farver, som kan være et rigtig godt redskab til at binde resten af din indretning sammen. Nogle abstrakte malerier har detaljer med unikke farver, som man kan bruge til at matche andre detaljer i hjemmet. Har du for eksempel en rød sofa, kan du med fordel vælge et maleri hvori der er små røde detaljer, for at hæve dit udtryk til næste niveau.

 

Hvor finder man abstrakte malerier

Der er flere måde at lede efter malerier på. Mange kan godt lide at finde personlig kunstnere nær dem. Derved har de et større personligt forhold til både kunstneren og kunsten. Man kan også tage på jagt i både genbrug og bolighuse, hvor der ofte også er malerier at finde. Genbrugsbutikkerne har den fordel at det ofte er billigere og du kan også være heldig at finde et helt unikt værk. Når du tager i et møbelhus, har du dog et større udvalg, så chancen for at du finder noget der passer til dig er større. Sidste sted der er værd at lede efter sit næste vægkunst er internettet. Der findes utallige webshops og auktionssider, hvor du i ro fra sofaen kan gå på opdagelsesrejse.

Man plejer at opdele malerier i 2 forskellige kategorier – Mixed Media eller Håndmalede

Mixed media er en kombination mellem 2 kunstformer – nemlig trykkekunsten og malerkunsten. Mixed media er et lærredstryk, hvor der derefter er tilføjet detaljer med oliemaling eller lign. Et unika kunstværk er et kunstværk, hvor kunstneren har lavet hele værket på egen hånd. Der kan godt være flere udgaver af samme motiv, men der findes kun én unik udgave af hver.

 

Nu er det blot at gå på opdagelse efter sit næste kunstværk. Held og lykke!